Top Stories in Kosovo
Drejtori i Policisë: Është koha që Kosova të angazhohet në luftë kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar (Video)

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, gjatë intervistës dhënë për Telegrafin, tha se janë arrestuar një numër mjaft i madh i zyrtarëve të profileve të ndryshme për keqpërdorim të autoritetit. Qalaj tha se drejtoria për Krime Ekonomike që nga shtatori i vitit të kaluar ka bërë një punë të mrekullueshme në fushën […]

  |   1 week ago